Özdeğer ve Özsevgi Yükseltme Atölye Çalışması

/Özdeğer ve Özsevgi Yükseltme Atölye Çalışması
Özdeğer ve Özsevgi Yükseltme Atölye Çalışması

KENDİ DEĞERİNE SAHİP ÇIK
Özdeğer ve Özsevgi Yükseltme Atölye Çalışması

6 Ocak – 13 Ocak ve 20 Ocak
20:00 / 23:00
Üç gecelik uygulamalı atölye çalışmasıdır. Grup sadece 13 kişiliktir.

Atölyenin Amacı
Kendini sevip kendi değerini bilmek. Buna uygun seçimler yaparak yeni bir yaşam tarzı inşaa etmek.
Başkalarından bekleyip ama asla yeteri kadar alamadığın sevgi ve değerin eksikliğini ancak senin doldurabileceğini fark etmen.
Kendi değerini bilmek, kendini sevmek ve özünle olan bağlantını kuvvetlendirmek için NLP, Koçluk ve bilinçaltı yönlendirmeli meditasyon uygulamaları yaparak dönüşmek.

Atölye İçeriği:
Hemen hemen kötü giden tüm ilişkilerin, yalnızlığın, hayal kırıklıklarının, değersizlik görmenin, sevgi açlığının, mutsuzluğun ya da seni yükseltecek seçimler yapmamanın altında özdeğer ve özsevgi eksikliği yatmaktadır. Çocuklukta tamamlanmamış olan değer görme ve sevilme döngüsü yetişkinlikte bilinçli olarak kişinin kendisi tarafından tamamlanabilir. Kişi kendiyle olan içsel ilişkisini değiştirip kendine değer vermeye ve sevmeye başlarsa huzur bulur. Ve dışarından bunu tamamlamaya çalışmaz, talepkar bir açlık olmaz. Dışarıdan gelen sevgi ve değer iki tarafın karşılıklı olarak oluşturduğu bir döngüdür. Kendini seven ve değer veren insan bu döngüsü olmadığında ya da bozulduğunda yıkılmaz.

-İlişkilerin değersizlik ve sevgisizlik yansıması nedir?
-Değersizlik duygusu ve kendini sevmeme neren geliyor? Nasıl çözülür?
-Kendi değerinin farkına varmak
-Kendine değer vermenin ve kendini sevmenin teknikleri
-Özsevgi / Kendide Sevgi
-Özdeğer/ Kendinde değer
-Tanrı seni sana emanet etti

-Özdeğer yüklemesi yapmak ve bilinçaltına yapışmış olumsuz etiketleri çıkarmak için üç adet yönlendirmeli meditasyon ses kaydı.

-Özdeğer, özsaygı ve özsevgi geliştirme uygulamaları.

– Karşılıklı aktif etkileşim ve özel sorularınıza özel cevap ve özel uygulamalar

Kendine ve içindeki çocuğa bambaşka gözlerle bakıp kendini kucaklaman. Kendine odaklanarak kendine değer vermeni ve sevmeni arttıracak uygulamaları deneyimleyerek nasıl değişeceğini merak ediyorsan şimdi bize katılabilirsin.
Bu çalışmaya katıldığında kesinlikle kendine olan bakışın değişecek. Ve kendini güçlendirmek için elinde pek çok uygulama olacak.

Ayrıca 11 Şubat’ta başlayacak 21 günlük (ses kayıtlarından oluşan) bütünsel farkındalık çalışması “Kendi Evrenime Yolculuk” Whats App çalışması da programa dahildir. ( Bu çalışmaya daha önce katılanlar isterlerse WhatsApp Grubu çalışmasını başka birine hediye edebilirler)

Atölye çalışması verimli olabilmesi için 13 kişiyle sınırlıdır.
Katılım ücreti 👉 700 TL. kayıt yaptıran İLK 5 KİŞİYE İNDİRİMLİ 490 TL.dir.

Kayıt için WhatsApp
05325404864
ICF PCC & NLP Eğitmeni
Arzu Bıyıklıoğlu